Februari 2021

Februari 2021

Februari har visat sig bli riktigt kall och… väldigt varm i slutet. Den här månaden har jag inte handarbetat så mycket. I och med att det inte varit några marknader förra året så har jag ju en hel del som ligger i mitt lager.

Välkommen att titta under min webbshop under antingen stickat eller sytt.

Den här månaden har jag fortsatt att sticka på en svart kofta åt en kund, den är A-formad i modellen med en fläta som en liten detalj. Det är skönt att vi drar mot ljusare tider då det är väldigt svårt att sticka i svart på kvällarna.

Sedan håller jag på att sticka upp mina restgarner, den här månaden har det resulterat i två mössor som jag nu funderar på att donera till föreningen ”Vid din sida”, tycker att de gör ett fantastiskt jobb och tänkte att då kan jag bidra med det som jag är bra på. Ska bara ta reda på om de är intresserade och i så fall hur jag får det till dem. Det blir ett projekt inför mars.

Jag har sytt tre st nya handdukar för att användas i kök. Själv tycker jag de är fantastiska och dekorativa, man kan även matcha dem men en Greta grytlapp också och finns det inte i lager så kan jag, förhoppningsvis, fixa det.

Posted on: 28 februari, 2021ulla@jordmark.se

Lämna ett svar