Kontakt

Kontakt

Hej! 

Ulla heter jag och till vardags så arbetar jag som avtalsassistent men på fritiden så tycker jag om att hålla på med händerna.

Min mamma lärde mig att sticka när jag var 6 år och efter det har det bara fortsatt. Jag gjorde mycket i syslöjden i skolan men aldrig att jag gjorde en lovvikavante, det skulle dröja fram till för några år sedan innan jag gjorde min första tumvante, detsamma gäller för sockar, men nu gillar jag att sticka sockar/vantar särskilt de små, de är så söta att sticka…

Jag vill att varje handarbete ska vara unikt, inget ska vara det andra likt. Och kanske syns det allra mest inom lapptäckstekniken och mina grytlappar. Inom stickningen tycker jag om att se hur det hela växer fram, det finns ingenting mer tillfredställande att se hur både sytt, stickat och virkat passar i olika situationer.

Nu har jag haft min hemsida ett par år och det dags för uppdatering. Så för tillfället arbetar jag för att förstå alla funktioner. Som tur är har jag fortfarande min vän/granne Staffan till hjälp, som  hjälper med struktur och ger både ris och ros när det behövts, tack för hjälpen!

Välkommen att titta runt på mina nyheter och vad jag har i webbshopen, det är bara att maila mig om det finns något av intresse. Eller om du har frågor eller funderingar!.

Kanske just du har funderat på att investera i ett par torgvantar…?

…så…

…Välkommen till min värld av hantverk!

Lämna ett svar