Sjalen med text

Sjalen med text

Mycket av min tid går åt till mitt ordinarie arbete som är att arbeta som administratör på ett fastighetsbolag. Men mellan varven så försöker jag uppdatera min hemsida vilket jag inte har varit allt för bra på sista tiden. Men … man kan bara bli bättre, så jag gör ett försök.

För ett tag sedan lyssnade jag på podden Nördic Knitting där de intervjuade Mikumara som gjort en kofta som hette Kasam-koftan, där hon stickat in sina ledord i livet. Själv blev jag lite fundersam över det här med ledord. Har jag några ledord? Vad skulle jag sticka in för ord? Ganska djupa och tänkvärda tankar som man inte sätter på pränt allt för snabbt, måste tänka efter ordentligt. Så… jag tänkte, tänkte och tänkte och kunde inte komma på vad mina egna ledord skulle vara, funderar fortfarande.

Däremot så har jag på mitt arbete en väldigt entusiasmerande VD som verkligen ser alla inom bolaget. Hon kom in för något år sedan och har klart rört om i grytan och… hon satte ledorden för vårt företag. Det var då jag kom på att jag skulle göra en sjal med dessa ledord.

Sagt och gjort nedan syns mitt verk med ledorden, Förtydliga, Förenkla och Fokusera. När jag skulle sy på ett band där jag klippt isär den så kunde jag ju inte hittat något bättre än ett band med hus på med tanke på att jag arbetar på ett fastighetsbolag. Denna sjal hänger numera på VDs rum för alla att se.

Posted on: 20 september, 2019ulla@jordmark.se

Lämna ett svar