Välkommen till min nya hemsida…

Välkommen till min nya hemsida…

Efter mycket blod,svett och tårar så har jag nu gjort om min hemsida så att den har blivit lite lättare att hitta på, hoppas jag. Nu har jag renodlat på menyerna så att du lätt kan hitta min shop och välja ifall du är intresserad av stickat eller sytt.

På den nya sidan har jag fantastiska foton som är tagna av Erika Castell, du hittar henne på Instagram #artbycastell , tack för din insats och dina foton kommer att komma till stor användning både nu och i framtiden, har fortfarande bilder kvar som kommer att komma till användning i framtiden.

Välkommen att titta runt och se ifall du hittar något av intressen…

 

Om du gör det, tveka inte kontakta mig, gärna via mail…

 

Posted on: 26 maj, 2017ulla@jordmark.se

Lämna ett svar