Nya överdrag – nya stolar

Nya överdrag – nya stolar

Jag gör inte bara saker till min hemsida utan jag tar också emot beställningar.

Här har min kund fått en matsalsmöbel men tyckte att tyget som stolarna var klädda med ett rätt trist tyg. De var i ett ganska grovt benvitt bomullstyg. Vi hittade ett ljust tyg med lite färg på så att det händer något.

Vi bestämde oss för att beställa 1,5 meter tyg och det betydde att det var svårt att få mönsterpassning på detta, så bestämde jag mig för att göra alla stolsdynorna olika. På originaldynan så var det en liten bit resår i bakkanten, jag har satt en resårsnodd runt hela för att den ska hålla tyget still. Detta möjliggör också att man kan ta loss tyget om olyckan är framme och slänga den i tvättmaskinen.

Se nedan på resultatet.

Hela matsalsmöbeln blev som ny!!

 

Posted on: 12 oktober, 2012ulla@jordmark.se

Lämna ett svar