Gardiner som skiner

Gardiner som skiner

 

Sovrumsgardin med matchande kuddar
Sovrumsgardin med matchande kuddar

Bland mina kunder, finns de som inte vill ha det som alla andra har.

Anneli  är en av dem, hon har för ett tag sedan flyttat in i ett nytt hus. Då vill man gärna ha nya gardiner som inte är förfabricerade och det är här som Jordmark Design kom in. Tillsammans med Anneli så har vi valt ut tyger till gardiner i tre rum, sovrum, gästrum och ungdomsrum.

I ungdomsrummet så valde vi att göra en enkel gardinkappa på kirschstång. En matchande kudde med en bas av svart lintyg och en del av gardinkappans tyg för att få fram en röd linje i designen.

I sovrum och gästrum valde vi att använda oss av stora öljetter som träs på en vanlig gardinstång, detta för att gardinerna ska få en så snyggt fall som möjligt. Även här har jag efterhand gjort matchande kuddar för att det ska passa resten av rummet.

 

 

 

Posted on: 16 juli, 2012ulla@jordmark.se

Lämna ett svar